Vårt erbjudande

Vi erbjuder Saga Feedback i olika paketlösningar, stora som små beroende på ert behov. Vi hjälper er igång genom utbildning och vi erbjuder också mer individuellt anpassade upplägg med fokus på ett mer coachande stöd hos er. Vi presenterar här våra paketerbjudande och vi kan såklart anpassa våra lösningar helt utifrån vilket behov ni har. Hör av er till oss så kan vi beskriva Sagas möjligheter till att skapa värde.

Saga Feedback
Grundpaket

För dig som känner dig trygg i att köra igång på egen hand och med det öka värdet på ditt ledarskap. Med snabb leverans kan du komma igång och utveckla både dig själv och din omgivning. Handboken hjälper dig att komma igång.

Saga Feedback
Utbildningspaket

Utbildningspaketet är för dig som vill ta in mer kunskap om Feedback och hur du kan använda dig av Saga. Under två halvdagar får du möjlighet att tillsammans med andra gå på djupet om feedback och hur och när du kan skapa värde med Saga.

Saga Feedback
Coachingpaket

Detta paket anpassas helt utifrån kundens behov. Vi kommer till dig under en heldag där vi går igenom nödvändigheter inom feedback. Under denna dag lägger vi stor vikt vid dina behov och ditt användande av Saga. Ett kundanpassat upplägg med mycket träning till att göra Saga till ditt.

Är du intresserad av Saga?

Kontakta då oss så berättar vi mer om hur Saga Feedback kan bidra och skapa värde i er verksamhet. Det kostar inget att vara nyfiken! 

För bästa förståelse för vad Saga Feedback kan bidra med och hur vårt koncept bäst skapar värde för er är ett personligt möte att föredra. Själen i Saga Feedback ligger i själva mötet mellan människor. Beroende på avstånd kan vi såklart också boka ett Skype-möte för en första demo om Saga Feedback och dess möjligheter. Våra typiska användare är chefer, HR, konsulter, coacher, rekryterare och lärare. Saga Feedback kan bland annat hjälpa till att förbättra kommunikation, att ge feedback och förhindra konflikter. 

Vi är sociala

Men inte riktigt så sociala ännu.